Z pivnice ukradli radiátory. Krádež peňazí. Poškodené svetlá vo Vranove :

08.08.2011 Celý región

Z pivnice ukradli radiátory:
Krádež plechových radiátorov z pivnice obytného domu vyšetrujú od včera prešovskí policajti.
Ku krádeži došlo v dobe od 2.8.2011 do 6.8.2011, kedy zatiaľ neznámy páchateľ vošiel do pivničných priestorov jedného z obytných blokov na Ul. 17. novembra v Prešove. Tu následne vylomil a zvesil železné dvere vedúce do pivnice odkiaľ ukradol 4 ks desaťčlánkových plechových radiátorov a 2 ks päťčlánkových plechových radiátorov namaľovaných na bielo. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 330.- €. Prešovskí policajti začali v danom prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Krádež peňazí:
Na polícií vo Veľkom Šariši bola včera oznámená krádež vlámaním do miestneho zariadenia pre starých ľudí.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa do zariadenia vlámal v noci zo soboty na nedeľu. Cez okno na prízemí sa najprv vlámal do kancelárie zástupcu, kde z pracovného stola ukradol peniaze a dva prstene zo žltého kovu. Následne sa zlodej obdobným spôsobom dostal zvonku cez vedľajšie okno aj do kancelárie ekonómky. Prehľadal ju a ukradol z nej ohňovzdornú príručnú pokladnicu s finančnou hotovosťou. Celková škoda spôsobená krádežou a poškodením bola vyčíslená na 8 971,20.- €. Policajti z Veľkého Šariša začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Poškodené svetlá vo Vranove :
Na Sídlisku 1. mája poškodil zatiaľ neznámy páchateľ verejné osvetlenie a žiarovky pri garážach.
Ku skutku došlo v presne nezistenej dobe, pričom poškodených bolo 5 ks svietidiel verejného osvetlenia a 10 ks žiariviek pri garážach. Škoda bola vyčíslená na 444,70.- €.
 

Vyberte región